SToltstoltStoltstolt SÅ otroligt STOLT!

 
Manska ju inte skryta och absolut inte på sina egna barn men faktum är att vi troligen, faktiskt helt säkert, har de bästa ungarna i världen. Trots sina wackade föräldrar har det blivit folk av dem , helt unika individer som vågar stå upp för det de anser vara rätt och riktigt- kanske inte alltid som vi tycker men det är ju det som är det fina- eller hur? Vi har uppfostrat dem till att tänka själva och jag är så förbannat STOLT över dem hela högen.
Tim som är en underbar, sympatisk, empatisk omtänksam kille - kunde inte vara stoltare. Levi som är plågsamt rättfram , ärlig och rak - full av energi och humör - trots en tuff väg har han fixat det så himla bra - super stolt- Oscar min fina kille- så lik mig i så mycket han som verkligen visar framfötterna nu på gymnasiet, omtänksam, snäll och fin med en räv bakom vart öra - så otroligt stolt - Abbe känner ni ju vårt troll och glädjespridare han som bara är en superhjälte 24/7 så stolt över honom ..... men den jag vill fokusera inlägget på är vår tjej Alexandra - hon är så ap cool- inte rädd för att ta en fight för sina åsikter- tuff men så skör- hon som haft det så djävligt med kompisar och kompisars föräldrar som faktiskt gjort livet outhärdligt för henne - till vi bytte skola och hon fick blomma ut. Jag är så otroligt stolt över henne - tar studenten nu i vår och har TRE jobb! Jobb som hon fixar brilliant - att vi ryker ihop och diskuterar det är BRA <3 Idag kör hon upp för körkortet, klarade teorin i går och hur det än går på uppkörningen är jag så , så ,så vansinnigt stolt över henne - hon hade kunnat välja att ge upp då när det var som tuffast men hon valde att fightas att visa sina hatare att hon är större an dem, att de inte kan vinna, att de inte kan slå ned henne. 
Nu ligger livet och världen öppen och hon kan ta för sig- tänk tre jobb! och ungdomarna gnäller över att de inte får jobb! 
Nej nu ska jag sluta tala om hur STOLT jag är för det blir tröttsamt att läsa om världens bästa barn ;) men ibland svämmar mammahjärtat bara över av stolthet över mins 5 underbara, knäppa, tokiga, fina bästaste ungar och vad ska man då göra? 
Ni där ute var extra stolta över era avkommor i dag för DE är ju bäst i värlen för er.
 

maskroshjaerta.blogg.se

Om livet med Dravets syndrom som en objuden gäst, om ett mamma hjärta gjort av maskros frön, solsken och norrbottnisk segvuxen tjärugadd.

RSS 2.0