Ibland undrar man

över hur saker och ting kan ta en hastig vändning. Helt plötsligt har vi köpt en radhuslägenhet och ska sälja huset - bara så där eller? Universum har ett lustigt sätt att skicka skruvade bollar på oss, vi skulle inte sälja huset nu, vi skulle ju bo kvar till de stora var utflugna men så dök den upp den där lägenheten som vi sökt efter utan att ens veta att det var den vi sökte efter - så for vi på visning och sa i bilen - nej vi köper inte den - vi föll för den och nu har vi minsann köpt den. Universum siktar och kastar - när vi skulle skriva kontrakt visar det sig att han som säljer är samma man vi köpte vår förra lgh i samma område av - DET är skruvat!
 
Nu hoppas vi att hitta ett bar boende för våra två ungdomar som flyttar ut och skaffar eget, storebror Oscar får vi ha hemma ett tag till menAlexandra hon ska nu testa om vingarna bär och det vet jag att de gör och vi finns ju alltid därredo att ge henne kraft att lyfta. Så roligt så stolt - lika stolt som över de som redan flyger omkring i vuxenlivet - jag tycker inte alltid att det de gör är rätt men jag älskar dem hela tiden.
 
Abbe då? Ja han har mått SKIT på ren svenska, förra veckan var tom jag orolig efter alla akut mediciner och minimalt intag av mat så kändes det osäkert och skakigt att åka till Arvidsro mensi - när vi kommer dit är det som att luften går ur Herr Dravet - glimten i ögonen kommer hos Abbe även om anfall, frånvaro och myoklonierna är lika som innan så är det ändå en extrem skillnad - glimten och glädjen lyser igenom.
Kanske är det närheten till oss, de små ytorna och få kraven som gör att han mår så bra - kanske är det tystnaden- vad vet jag. Vi bara njuter när vi är där.
Nu vänder vi blad och börjar ett nytt kapitel i vår resa genom livet - med Herr Dravet.
 
Ann
2017-01-23 @ 18:14:47

Lycka lycka till 💜💜💫💜💜




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

maskroshjaerta.blogg.se

Om livet med Dravets syndrom som en objuden gäst, om ett mamma hjärta gjort av maskros frön, solsken och norrbottnisk segvuxen tjärugadd.

RSS 2.0